Καλωσορίσατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Consum που δραστηριοποιείται στον χώρο των καλλυντικών τόσο στη λιανική όσο και στη χονδρική πώληση.

Το φυσικό μας κατάστημα ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1971 στην Αποκορώνου 2, στα Χανιά Κρήτης, όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα. Επιθυμώντας να επεκτείνουμε την επιχείρησή μας και να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας όλο το 24ώρο, οδηγηθήκαμε στη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία επώνυμων καλλυντικών και αρωμάτων, κομμωτηριακών προϊόντων, προϊόντων ονυχοπλαστικής και περιποίησης μαλλιών, σώματος και προσώπου για γυναίκες, αλλά και άνδρες.

Το Consum έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια με την αγάπη, την προσήλωση και την άψογη εξυπηρέτησή του να δημιουργήσει μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ντόπιους πελάτες του και επιθυμεί να δημιουργήσει τις ίδιες άριστες σχέσεις και με όλους εσάς. Οι προσιτές μας τιμές, οι συχνές προσφορές μας και η άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας πιστεύουμε ότι θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα.

Σας ευχόμαστε να έχετε μία όμορφη περιήγηση στο e-shop μας και… Καλές αγορές!

Espa banner